Cursus info

Welke cursussen worden er gegeven?

Salsa niveau 1:

Ook al heet deze cursus “Salsa niveau 1”, we beginnen deze cursus toch met een paar lessen merengue. Wij doen dit omdat de merengue een wat makkelijkere dans is dan de salsa. Met de merengue onder de knie is de overstap naar de salsa maar een kleine stap. Danservaring en een danspartner zijn niet noodzakelijk, enthousiasme wel.

Sto.Domingo

Salsa niveau 2:

Bij de start van deze cursus ben je hoogwaarschijnlijk al helemaal verslaafd aan het dansen en beheers je al de basis van de salsa die je tijdens “salsa niveau 1” hebt opgedaan. Tijdens de cursus “Salsa niveau 2” kan het alleen maar leuker worden, want dan gaan we het niveau iets opkrikken en werken aan basis salsa figuren en “shines”.

Salsa niveau 3:

Bij de start van deze cursus beheers je al basis salsa figuren en shines en heb je er al heel wat plezierige dansuurtjes op zitten. Nu gaan we het niveau van de salsafiguren en de shines weer net wat opkrikken.

Salsa niveau 4:

Nu ben je helemaal niet meer te houden en is salsa al een onderdeel van je dagelijks leven geworden. Je beheerst de salsa en de shines goed, maar we blijven het niveau steeds weer opkrikken zodat het een uitdaging blijft om salsa te blijven dansen.

Cuba

Rumbiando para ella:

Voor alle dames die geen danspartner hebben, hier is de oplossing ”Rumbiando para ella” (Rumbiando voor haar). Tijdens deze cursus dansen we op verschillende muziek soorten als de merengue, salsa, reageton en bachata en hebben geen danspartner nodig. Want dames kunnen zich ook heel goed vermaken op de dansvloer zonder danspartner.

Trio Rumbiando:

Deze cursus is ideaal voor iedereen die binnen kort naar de zon op vakantie gaat, maar ook voor iedereen die gewoon thuis blijft. Want tijdens deze cursus maak je in een relatief korte tijd kennissen met, zoals de naam het al verklapt, drie verschillende danssoorten. De drie danssoorten variëren van cursus tot cursus. Dansen die onder andere aanbod zullen komen zijn, salsa, merengue, bachata, zouk en rueda de casino.

Cuba

Zouk niveau 1:

Zouk is een elegante en sensuele mooie dans die nu steeds populairder aan het worden is in Nederland. De dans stamt af van de Lambada een dans die velen van jullie zich nog wel zullen herinneren. Tijdens deze cursus zul je de basis van deze heerlijke dans onder de knie krijgen.

Zumba®:

Zumba® combineert Latijns-Amerikaanse muziekstijlen en makkelijke danspasjes tot een unieke fitnessles. Het doel is simpel: maak plezier, verbrand calorieën en gebruik al je spieren om je conditie te verbeteren of op pijl te houden.

De choreografieën functioneren als interval trainingen, waar snelle en langzame ritmes elkaar afwisselen gecombineerd met spierversterking en spiervorming, terwijl je vet verbrandt. Voeg daar Latijns-Amerikaanse (tevens wereldgeoriënteerde) saus aan toe en je hebt Zumba®. Door middel van één les Zumba® kun je wel 1000 calorieën verbranden.

Join the party. Let's Zumba®!

Ga terug naar boven Ga terug naar boven


Hoe lang duurt een cursus?

Rumbiando werkt met 4 cursusperiodes in een (school)jaar. Iedere periode beginnen we met gratis openlessen en hierna starten dan de verschillende cursussen. Iedere cursus bestaat uit 8 lessen, en de lessen duren iedere 1 uur en een kwartier, dus per cursus krijg je in totaal 10 uur les.

Cuba

Hoe kan ik me inschrijven?

De openlessen zijn er speciaal voor om kennis te maken met de verschillende danssoorten en natuurlijk met Rumbaindo. Tijdens deze openlessen kunnen je je direct inschrijven voor de gewenste cursus(sen). Ben je er tijdens de openles nog niet helemaal over uit welke cursus(sen) je zult kiezen kun je je ook de eerste les nog inschrijven. Het is ook mogelijk om je online in te schrijven, klik dan hier en vul online je inschrijfformulier in.

Ga terug naar boven Ga terug naar boven

 

Wat zijn de kosten voor een cursus?

De kosten voor een cursus zijn €70,- ,en bij het volgen van twee cursussen of meer krijg je 15% korting. Zo betaal je voor twee cursussen geen €140,- maar slechts €119,-.

Omdat het team van Rumbiando zelf en jong team is, komen we onze scholieren en studenten extra tegemoet. Zij krijgen bij Rumbiando standaard 15% korting zo, kost een cursus voor scholieren en studenten geen €70,- maar slechts €59,50. Volgen scholieren of studenten twee cursussen of meer krijgt deze in plaats van 15% korting maar liefst 30% korting en zo kosten twee cursussen geen €140,- maar slechts €98,-.

De kosten voor een cursus Zumba zijn €45,- en bij het volgen van twee zumba cursussen ontvang je 15% korting en betaal je €76,50. Tevens krijgen studenten en scholieren ook bij een Zumba cursus 15% korten en dienen zij maar €37,50 te betalen.

Sto.Domingo

Het cursusgeld moet uiterlijk tijdens de eerste les betaald worden. Tijdens de les kan er alleen contant betaald worden. Je kunt het geld ook overmaken op de bankrekening van Rumbaindo, rekeningnummer 43 82 59 017. Als je het cursusgeld overmaakt zet er dan duidelijk je voor en achternaam, cursusperiode en cursus bij om vergissingen te voorkomen. (Bijvoorbeeld Sherrelle Nulkes, sept-nov 2007, zouk 1.)

Ga terug naar boven Ga terug naar boven