Workshops en meer

Dansbon “cadeau tip”

Ben je opzoek naar een origineel cadeau, denk dan eens aan een dansbon van Rumbaindo. Zo kun je een vriend, vriendin of een familie lid een workshop, dansshow, privé-les of een danscursus cadeau doen. Lijkt het je wel wat zo een dansbon, neem dan contact met ons op en samen bepalen we de waarde van de dansbon.

Ga terug naar boven Ga terug naar boven

Workshop

Sto.DomingoWil je je feest, evenement, vrijgezellenfeest, familiedag of een andere bijzondere dag net iets meer geven, dan is een dansworkshop ideaal. Je kunt er dan voor kiezen om één danssoort de workshop te laten passeren maar je kunt ook voor meerde danssoorten kiezen in een workshop. Hoe lang een workshop duurt is een beetje afhankelijk van de wensen, het varieert vaak van een half uur tot twee uur. Welke dansworkshops we allemaal geven zijn salsa, merengue, zouk, bachata, en rueda. Om mee te doen aan een dansworkshop zit geen leeftijdsgrens verbonden, ook heb je geen danservaring nodig, alleen een flink portie enthousiasme. Naast onze reguliere dansworkshops geeft Rumbiando ook workshops op scholen, deze workshops word dan afgestemd op de behoefte van de school. De workshop kan eenmalige zijn maar kan ook gepland worden in een vorm van een korte cursus zodat je wat dieper op de stof in kan gaan. Deze workshops zijn ook ideaal voor een jubilea, schoolfeest of themaweken. Kosten voor een workshop op aanvraag en afhankelijk van de wensen.

Ga terug naar boven Ga terug naar boven

Dansshows

Sto.DomingoEen leuke aanvulling op een dansworkshop kan een dansshow zijn, zodat iedereen die deelgenomen heeft aan de dansworkshop kan zien hoe het er allemaal uitziet als ze nog even door oefenen. Maar een dansshow hoeft echter niet in combinatie met een workshop te worden afgenomen. Kosten voor een dansshow op aanvraag en afhankelijk van de wensen.

Ga terug naar boven Ga terug naar boven


Privé lessen

AccordionDansen is plezier maken, en plezier maken doe je nou een maal graag met anderen om je heen. Daarom volgen we vaak danscursus in een groep, zo kan je ook van elkaar leren, maar is het vooral ook erg gezellig. Maar soms komt het toch even beter uit om alleen, met je (dans)partner of in een klein groepje dansles te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan je trouwerij, jij en je partner willen een spetterde openingsdans houden en hebben nog net dat kleine beetje hulpnodig om de salsa of een andere dans perfect onder de knie te krijgen. Dan kan privé les misschien wel de uitkomst zijn om jullie droom te realiseren. Kosten voor privé lessen op aanvraag.

Ga terug naar boven Ga terug naar boven


Party planner

AccordionNaast het geven van workshops, dansshows en het meedenken en meehelpen met de openingsdans van bijvoorbeeld je trouwerij, denken we graag mee met het bedenken en organiseren van het totaal plaatje van feesten en evenementen. Want daar komt stiekem toch veel bij kijken. Rumbiando kan meedenken met het ontwerpen en realiseren van je uitnodiging, tot de juiste hapjes en de juiste aankleding op het feest. Kosten voor organisatie op aanvraag. Ga terug naar boven Ga terug naar boven